FOTO VIDEO Ilie Bolojan, secretatul general al PNL, a depus juramantul pentru al treilea mandat de primar al orasului Oradea

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Iunie 2016, ora 23:52
52 citiri
Ilie Bolojan a fost votat de 52.400 de oradeni, ceea ce reprezinta un procent de 70,95% din numarul de voturi valabil exprimate.
Claudiu Pop, prefectul judetului Bihor i-a felicitat pe toti cei alesi la data de 5 iunie, pentru castigarea mandatelor si pentru modul decent de desfasurare a campaniei electorale.
In cadrul sedintei au fost validati 25 de consilieri din cei 27, urmand ca doi consilieri, Mircea Malan si Corina Fonoage, care au lipsit motivat, sa fie validati intr-o sedinta ulterioara. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.