FOTO VIDEO Zi neagra pentru familia unuia dintre elevii care s-au sinucis aruncandu-se de pe bloc. "A fost crestin si va ramane crestin"

Sursa: Adevarul
Sambata, 30 Mai 2015, ora 14:27
91 citiri
Au curs multe lacrimi sambata dupa-amiaza in cimitirul municipal din Oradea. La slujba, pastorul a tinut sa precizeze ca indiferent de modul in care a ales sa paraseasca viata, Rafael "a fost crestin si va ramane crestin".
La doar 15 ani, Raul Popus a ales sa-si incheie socotelile cu viata. Impreuna cu un bun prieten, Iosif Bociog (17 ani), s-a aruncat de pe blocul C15, situat pe strada Sovata, un bloc cu 10 etaje. Impactul le-a fost fatal. Ajunsi la locul tragediei, medicii Serviciului de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.