Galben de Oradea: Tot mai multi proprietari de cladiri din centrul orasului isi zugravesc fatadele in nuante de galben (FOTO)

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 07:40
216 citiri
O plimbare la pas prin centrul Oradiei poate fi o desfatare. O multime de cladiri de patrimoniu, bogate in decoratii si incarcate de istorie, dau orasului un aer aparte si, cu fiecare noua fatada reabilitata, centrul straluceste si mai tare.

Desi ii lauda pe proprietarii care dovedesc respect fata de oras si isi renoveaza cladirile, specialistii avertizeaza ca in Oradea se contureaza un fenomen nedorit: tot mai multe cladiri sunt zugravite doar in galben, ceea ce ar fi o dovada a lipsei de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.