Gheorghe Falca a intarziat aproape o ora la intalnirea cu PDL-istii bihoreni pentru ca a ramas "inchis" afara din masina (FOTO)

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 17:57
115 citiri
Peste 100 de PDL-isi bihoreni au participat, miercuri dupa amiaza, in sala mare a Prefecturii, la o intrunire speciala a Consiliului Judetean de Coordonare al PDL Bihor, programata pentru ca cei doi candidati la alegerile interne pentru desemnarea reprezentantului PDL la alegerile prezidentiale, fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, si primarul Aradului, Gheorghe Falca, sa-si poata prezenta "proiectul de tara". Din cursa s-a retras, inainte de venirea la Oradea, Simona Cretu.USL ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.