Impresionanta poveste a elevei de la tara care a obtinut media 10 la Evaluare Nationala. "Nu voi uita satul in care am copilarit si nici pe bunicii mei care m-au sprijinit mereu"

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 14:22
81 citiri
Ioana Teodora Gombos este singura eleva de la sat care a reusit sa obtina media 10 la Evaluare Nationala 2015. Este chiar o premiera pentru scoala la care ea a fost eleva. Rezultatul a surprins-o chiar si pe Ioana, care se astepta la o medie de peste 9.50, dar parca nu indraznea sa viseze la 10 curat.

"Aceste note reprezinta truda tuturor eforturilor depuse de mine. Numai eu stiu cat am indurat, si iata ca am reusit cu sprijinul parintilor, al bunicilor si cu multa, multa ambitie", spune Ioana. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.