INTERCEPTARI Cum primea mita in rate adjuncta de la Finante Bihor: "6.000 a fost dat... sau... Cat?... Atuncea, mai avem 8.500, nu? Sau cat avem?"

Sursa: Adevarul
Luni, 22 August 2016, ora 12:23
91 citiri
Adjuncta sefului Administratiei Finantelor Publice Bihor a fost trimisa in judecata de catre procurorii DNA Oradea dupa ce ar fi cerut unui om de afaceri peste 14.000 de euro ca sa-l ajute cu ocazia unei inspectii fiscale facute la firma acestuia, in timp ce de la un alt afacerist a luat baxuri intregi cu ulei. Adriana Sime, adjuncta sefului Administratiei Finantelor Publice Bihor a fost denuntata chiar de catre cei de la care luase mita si ale caror afaceri frauduloase le-a acoperit, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.