Interviu in exclusivitate: Nicu Covaci, Dan Andrei Aldea si Calin Pop | "Noi avem mesaj, noi nu facem muzica de topaiala"

Luni, 10 Iulie 2017, ora 15:37
90 citiri
- Domnule Nicu Covaci, sunteti profesor de arte plastice si chitarist amator, dupa cum ati marturisit. Ca artist plastic, cum ati "zugravi" 55 de ani de Phoenix?

Nicu Covaci: Atmosfera de vineri seara a fost incredibil de placuta, atat de multa lume a venit... Exista acel fenomen de rezonanta. Dai ceva, si daca intri in rezonanta cu publicul, primesti inapoi. Pleci mai incarcat de la concert decat te-ai dus. Si asta s-a si intamplat vineri seara. Deci nu credeam ca la ora asta mai exista atata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.