Ioan Rus: "Suntem de toata rusinea lumii. Vii pe calea ferata electrificata si chiar in capat, unde ne legam de Europa, nu mai avem"

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 00:37
203 citiri
Din primavara incep lucrarile la tronsonul de autostrada Suplacul de Barcau-Bors, fiind vorba despre o investitie care depaseste 220 de milioane de euro. Anuntul a fost facut vineri, la Oradea, de catre Ioan Rus, Ministrul Trasporturilor.

"Tot de anul viitor vor incepe lucrarile si la tronsonul Mihail-Suplacul de Barcau, respectiv Nadasel-Mihaiesti, astfel incat zona de Nord a Romaniei va putea primi fluxuri rutiere de marfuri, persoane si transfer spre Europa Occidentala, la nivel de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.