Laszlo Tokes, mesaj controversat de Ziua Ungariei: "Vrem sa dobandim drepturile noastre, libertatea noastra. Nu ne putem odihni pana nu reusim. Ne-au dezbinat!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 15 Martie 2015, ora 15:26
73 citiri
"In trecut, razboaiele s-au dus in mod sangeros, pentru idealurile oamenilor, pentru libertate, dreptate, pentru valorile unui popor sau altuia. Acum ducem o lupta pasnica, fara sange, pentru comunitatea maghiara, aici, in Romania. Noi vrem sa dobandim drepturile noastre, libertatea noastra, dreptul colectiv. Inca nu am reusit sa dobandim dreptul deplin la sarbatorire. De aceasta data, ducem o lupta pe planul simbolurilor. Luptam pentru idealurile antiocomuniste, pentru toleranta interetnica , ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.