Mijlocasul FC Bihor Ovidiu Bic, cu masina distrusa in accident: Soferita unui Seat nu i-a dat prioritate si l-a proiectat intr-o casa (FOTO)

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 11:22
146 citiri
Seara de miercuri a fost marcata de accidentele cu neacordari de prioritate. In timp ce in Cantemir soferul unei masini Toyota nu a oprit la stop si a fost izbit in plin de un Logan care l-a proiectat intr-o casa, un accident similar s-a petrecut in Rogerius, in apropiere de Biserica Albastra. Potrivit martorilor oculari, soferita unui Seat care iesea de pe strada Michelangelo nu a cedat trecerea unui autoturism Volkswagen Jetta, condus regulamentar de mijlocasul echipei FC Bihor, Ovidiu Bic, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.