Ministrul Apararii, reactie in scandalul statuii lui Ferdinand de la Oradea: "Nu puteau gira o initiativa asupra careia planeaza rezerve privind legalitatea"

Sursa: Adevarul
Vineri, 24 Mai 2019, ora 12:41
100 citiri
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a reactionat vineri, 24 mai, in cazul scandalului creat la Oradea unde Armata a contramandat participarea la evenimentele dedicate aniversarii a 100 de ani de la vizita Regelui Ferdinand si a Reginei Maria in Oradea, cu o ora inainte de debutul manifestarilor. Potrivit postarii facute de ministru pe pagina sa de Facebook, acesta se declara "extrem de dezamagit de modul in care autoritatile locale oradene au gestionat acest episod cu o incarcatura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.