Ministrul Sanatatii, despre cazul copilului externat din spital in stare grava la Oradea: "Cadrele medicale trebuie sa manifeste compasiune si intelegere"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Februarie 2018, ora 14:59
78 citiri
Cazul copilului externat din spital, desi se afla in stare foarte grava, a ajuns in atentia noului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea. Un copil de 9 ani, victima a unui accident, a fost dat afara din spital la Oradea, desi era in stare foarte grava. Micutul a fost victima unui accident, iar cei din conducerea spitalului i-ar fi anuntat pe parinti ca trebuie sa suporte cheltuielile de spitalizare. Directorul spitalului oradean, Maria Silaghi, sustine ca politia cerceteaza imprejurarile in care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.