Minunile medicale verzei murate: previne cancerul si obezitatea. Cinci beneficii ale acestui aliment, explicate de doctori

Sursa: Adevarul
Miercuri, 25 Martie 2015, ora 15:56
52 citiri
Legenda spune ca, in vremuri indepartate, varza murata se gasea in meniul marinarilor, pentru ca ii ferea de scorbut - o boala cauzata de deficienta de vitamina C.
Astazi, varza murata a devenit un produs nelipsit si asta datorita proprietatilor pe care le are. O portie modesta de varza murata pe zi ofera cantitatea suficienta de vitamina C de care avem nevoie, sustin specialistii.
Acidul lactic ce conserva in mod natural varza murata este bogat in probiotice. Exista o varietate de bacterii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.