Nicolae Steinhardt si controversele despre cat de rasist a fost parintele de la Rohia: cele mai zguduitoare invataturi din "Jurnalul Fericirii"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 02:20
61 citiri
Considerata de multi nu doar o carte extraordinara, "Jurnalul Fericirii" a lui Nicolae Steinhardt este pentru unii o carte de capatai, o carte ce poate schimba chiar si sensul vietii.
"Parintele Nicolae spune atat de frumos ca lumea originara e creatia lui Dumnezeu iar lumea aceasta - care nu mai e cea originara este contaminata prin pacat si intrata in complicitate cu diavolul", sustine Lucian Silaghi, directorul executiv al Directiei Judeteane pentru Cultura Bihor. In opinia parintelui, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.