Noi curse charter spre una dintre cele mai cautate destinatii turistice din lume: "Toate tarifele au zborurile, transferul, cazarea si mesele incluse"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Februarie 2018, ora 07:40
76 citiri
Unul dintre cei mai mari tour operatori din Turcia anunta zboruri charter de pe Aeroportul International Oradea. De la inceputul luni iunie si pana in la sfarsitul lunii septembrie, turistii vor putea zbura spre Antalya. Un brand puternic in Turcia, Need Tour a intrat pe piata din Romania cu pachete turistice atractive si idei de vacante inedite, toate fiind disponibile in agentiile partenere.
Zborurile de tip charter din Oradea vor fi operate de catre compania Corendon Airlines din data de 4 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.