Orasul din Romania in care aproape jumatate din buget va fi cheltuit pe investitii: "Banii se intorc la cetatean, nu pe salarii si ajutoare sociale"

Sursa: Adevarul
Joi, 18 Aprilie 2019, ora 08:20
100 citiri
Consiliul Local Oradea a aprobat, miercuri dupa-amiaza, cu votul exclusiv al consilierilor PNL, bugetul de venituri si cheltuieli al orasului, din care 42% din fonduri vor fi cheltuite exclusiv pe lucrari de investitii, dupa cum a anuntat primarul municipiului, Ilie Bolojan. Bugetul total estimat al municipiului Oradea pentru anul 2019 este de 167 milioane euro, din care 90 milioane euro sunt veniturile proprii, iar peste 50 de milioane din acest buget il reprezinta fondurile europene pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.