Palat abandonat: De ce a devenit Palatul Vulturul Negru din Oradea un loc lipsit de viata, cu majoritatea spatiilor comerciale goale (FOTO)

Duminica, 16 Iunie 2019, ora 13:31
58 citiri
Cea mai importanta cladire Art Nouveau din Oradea si, totodata, simbol al orasului, Palatul Vulturul Negru a devenit un loc dezolant, in ciuda faptului ca are fatadele reabilitate, iar pasajul a fost renovat: cladirea e din ce in ce mai putin animata.

Majoritatea spatiilor comerciale au usile ferecate si vitrinele pline de praf. Chiriile mari si lipsa de experienta a oamenilor de afaceri au dus la inchiderea multor localuri care au functionat aici. Spre dezamagirea oradenilor si a turistilor, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.