Palate renascute: Gratie unor credite acordate de municipalitate, proprietarii din palatele Stern, Moskovits Miksa si Apollo isi renoveaza cladirile (FOTO)

Sambata, 04 Martie 2017, ora 09:54
44 citiri
Palatele Stern, Moskovits Miksa si Apollo, ale caror urme de batranete sunt indepartate de mesterii care le renoveaza, prind o noua viata.

Alaturi de alte cladiri din centrul istoric al orasului, cele trei imobile au intrat in programul multianual de reabilitare demarat de Primarie, ce prevede ca proprietarii sa fie scutiti de cheltuielile pentru realizarea proiectului si de o cincime din contravaloarea lucrarilor. In plus, proprietarii achita contributiile proprii pentru executarea acestora ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.