Parcuri din gunoaie: Din profitul facut cu gunoaiele aduse de la Cluj, Eco Bihor face investitii de 100.000 euro in parcurile din Oradea (FOTO)

Sambata, 24 Octombrie 2015, ora 17:18
86 citiri
Din 15 iulie pana pe 15 octombrie, clujenii si-au adus deseurile menajere si reciclabile la Oradea. In urma unei intelegeri intre cele doua primarii, criticata de unii oradeni, societatile de salubritate clujene au transportat la halda ecologica din Episcopia Bihor peste 30.000 tone de deseuri.

Oradea a fost singurul oras care a acceptat sa le primeasca, motiv pentru care clujenii n-au comentat cand au aflat ca, pe langa tariful de depozitare, trebuie sa plateasca si o taxa suplimentara de 2,5 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.