Povestea celui mai popular voluntar din Romania. Preda engleza in centrele de plasament: "Daca iti doresti cu adevarat sa inveti, poti invata oriunde, chiar la nivel de excelenta"

Duminica, 01 Februarie 2015, ora 20:45
98 citiri
Eleva in clasa a zecea, la cel mai bun colegiu din Oradea, Ioana Dzitac (16 ani), a ales sa-si petreaca timpul liber intr-un mod mai inedit. Preda limba engleza copiilor dintrele de plasament ce apartin Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor.

In Extemporalul despre ea insasi, Ioana Dzitac, eleva in clasa a zecea la Colegiul National "Emanuil Gojdu" din Oradea, a scris: "Mi-am dorit mereu sa fiu fauritoarea unei lumi ideale, in care sa fie mult verde, copaci si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.