Povestea dramatica a studentei de la Medicina care, de peste 10 ani, se lupta cu leucemia: "Stiu ce inseamna suferinta si izolarea. Vreau sa ajut oamenii bolnavi"

Sursa: Adevarul
Luni, 16 Aprilie 2018, ora 16:31
55 citiri
Studenta la Facultatea de Medicina si Farmacie, Denisa Lazau (24 de ani) se lupta de 11 ani cu o boala crunta: leucemia. La varsta de doar 13 ani, Denisa a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica. Se lupta cu aceasta boala crunta de mai bine de zece ani. Ba mai mult, a ales sa studieze Medicina, si viseaza la ziua in care va imbraca halatul de medic.
"Ma simteam din ce in ce mai rau, nu mai aveam energie, slabisem si eram foarte palida. Dupa mai multe investigatii, am primit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.