Povestea impresionanta a romanului abandonat de parinti intr-o gara care a ajuns sa lucreze pentru Google: "Sper ca intr-o buna zi voi sti cine mi-a dat viata"

Sursa: Adevarul
Duminica, 04 Februarie 2018, ora 17:49
46 citiri
Un tanar abandonat intr-o gara din Romania la inceputul anilor '90 isi cauta familia. Dacian are 25 de ani si a fost infiat de catre o familie din Finlanda pe cand avea 6 ani. De mai bine de un an, tanarul lucreaza pentru Google, iar povestea lui a devenit virala. Dacian, tanarul de 25 de ani abandonat in gara din localitatea bihoreana Tinca, si-a publicat povestea pe pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodata uitati ai Romaniei", creata special pentru copiii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.