Pozitia presedintelui executiv al Asociatiei Municipiilor din Romania privind platile informale din Sanatate: "Spagile nu se practica in Europa"

Sursa: Adevarul
Luni, 24 August 2015, ora 21:50
54 citiri
Potrivit unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), aparut, pe 5 august, in Monitorul Oficial, medicii care lucreaza in sistemul public de sanatate nu pot primi plati suplimentare sau donatii de la pacientii lor, aceasta practica fiind in dezacord cu normele penale aflate in vigoare.
Cu privire la aceasta decizie, premierul Victor Ponta a declarat ca medicii pot primi "contributii suplimentare" de la pacienti, insa fara conditionarea actului medical si numai dupa efectuarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.