Presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Bihor despre bataia dintre elevele de la Viteazul: "Sunt convins ca acest caz nu este izolat"

Marti, 16 Mai 2017, ora 13:27
47 citiri
Consiliul Judetean al Elevilor Bihor a reactionat dupa bataia pe care trei fete de 16 ani i-au aplicat-o unei colege de-a lor, de aceeasi varsta, scena filmata si postata pe Facebook.

"Consideram ca atitudinea si comportamentul agresoarelor sunt de condamnat si regretabile. In acelasi timp, dorim sa amintim faptul ca in cazul in care fapta nu s-a petrecut in perimetrul unitatii de invatamant la care sunt inscrise elevele din imagini, Inspectoratul Scolar Judetean sau liceul respectiv nu au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.