Raspunsul fabulos dat de un parlamentar PSD despre ultima carte citita: "Ce faceti acum, un fel de testare, ca sa demonstrati ce? Ca parlamentarii sunt inculti, da? "

Sursa: Adevarul
Luni, 26 Martie 2018, ora 09:54
17 citiri
Replica unui deputat PSD a devenit virala pe retelele de socializate. Demnitarul s-a declarat deranjat de o intrebare adresata de o jurnalista despre ultima carte citita. Desi a raspuns ca a citit in urma cu un an romanul "Viata ca o prada", parlamentarul i-a spus reporterului ca o asemenea intrebare reprezinta un interogatoriu prin care urmareste manipulrea privitorilor. Deputatul PSD Bihor Dumitru Gherman a devenit vedeta pe Facebook dupa ce a fost intrebat de un reporter despre ultima carte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.