Regulamentul primarului Bolojan pentru supraimpozitarea cladirilor scunde din Oradea, desfiintat de judecatori: "Incalca dreptul la proprietate"

Sursa: Adevarul
Joi, 02 Mai 2019, ora 10:31
46 citiri
Tribunalul Bihor a desfiintat Regulamentul Primariei Oradea privind supraimpozitarea cladirilor scunde, atacat de prefectul judetului, dar si 15 oradeni care au reclamat ca actul incalca dreptul la proprietate si a fost adoptat fara temei legal. "Instanta dispune anularea Hotararii de Consiliu Local al municipiului Oradea 697 din 26.07.2018 pentru aprobarea Regulamentului privind aplicarea de cote aditionale de impozitare pentru cladirile care nu respecta incadrarea in frontul stradal construit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.