Scandalul pozelor porno de la liceul de elita din Cluj. Reactia dura a Consiliului Elevilor: "Singurii care trebuie anchetati in acest caz sunt tocmai acei profesori"

Sursa: Adevarul
Duminica, 01 Martie 2015, ora 14:29
84 citiri
Presedintelui Horia Onita (dreapta jos) isi exprima ingrijorarea cu privire la modul in care sistemul de invatamant din Romania solutioneaza anumite probleme. Redam mai jos opinia publicata de el pe pagina sa de Facebook.
"In calitate de presedinte al Consiliului National al Elevilor, urmarind pentru mai multe zile evolutia situatiei din cadrul Liceului Teoretic "Gheorghe Sincai" din municipiul Cluj-Napoca, nu pot decat sa imi exprim ingrijorarea cu privire la modul in care sistemul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.