Scoala la minim: Singura scoala din Cetariu cu predare in limba romana are doar doua clase de elevi si 11 dascali (FOTO)

Vineri, 25 Martie 2016, ora 10:37
37 citiri
Intr-un sat in care asfaltul duce doar pana la ABC-ul din centru, scoala e cufundata in liniste chiar si in pauze. La prima vedere, orice trecator ar putea jura ca-i nefolosita. Mamarutele si florile desenate la ferestre il contrazic.

Scoala din Susturogiu, singura romaneasca din comuna Cetariu, este una aparte. Toate cele cinci clase de invatamant primar formeaza o singura clasa, cu 17 elevi. La gimnaziu, copiii au fost si ei comasati intr-o clasa in care numarul profesorilor ii depaseste: 10 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.