UDMR contesta model de organizare a concursului pentru directorii de scoli. Szabo Odon: "Aceste functii vor incapea pe mana unor neaveniti?"

Sursa: Adevarul
Duminica, 18 Septembrie 2016, ora 23:15
57 citiri
Deputatul UDMR Szabo Odon contesta modul in care este organizat concursul pentru ocuparea posturilor de directori si directori adjuncti de scoli din invatamantul preuniversitar. El a adresat o scrisoare ministrului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Mircea Dumitru. Parlamentarul UDMR cere organizarea unei dezbateri publice serioase asupra metodologiei de desfasurare a concursului, amanarea, pana cel putin in luna noiembrie, a examenelor si eliminarea articolului 24, (1) care interzice numirea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.