VIDEO Mii de oameni, la mitingul pentru familia traditionala: "Homosexualitatea este una dintre armele celui rau pentru distrugerea rasei umane"

Sursa: Adevarul
Sambata, 24 Martie 2018, ora 16:00
52 citiri
Mii de oameni s-au adunat in Piata Unirii din Oradea, la indemnul Coalitiei pentru Familie. Acestia solicita organizarea unui referendum pentru modificarea Constitutiei, astfel incat casatoria sa fie definita ca fiind uniunea dintre un barbat si o femeie. Peste 2.000 de persoane, de toate varstele, sunt prezente in Piata Unirii din Oradea pentru a sustine familia traditionala, intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie. Multi dintre ei poarta pancarte sau afise care contin mesaje de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.