VIDEO Viktor Orban a deschis noul an universitar in Romania: "Ungaria poate fi mare doar cu maghiarii de dincolo de granita"

Sursa: Adevarul
Luni, 02 Octombrie 2017, ora 09:46
53 citiri
Viktor Orban, premierul Ungariei, a participat luni, 2 octombrie, la deschiderea festiva a noului an universitar la Oradea. Oficialul maghiar a fost invitat la Universitatea Crestina Partium. UPDATE 13.30 "Ungaria poate fi mare doar impreuna cu maghiarii de dincolo de granita. Toti cei mare merg alaturi de Ungaria au sustinere-slovacii, croatii, etc, si sper ca si Romania sa se alature candva Ungariei. Universitatile maghiare din Ardeal trebuie sa invete studentii si sa aiba curajul sa-si asume ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.