VIDEO Zeci de sindicalisti au iesit sa protesteze la Oradea: "Noi protestam, dar ei se gandesc la alta lege pentru asistatii sociali care sunt masa lor de manevra"

Sursa: Adevarul
Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 17:38
52 citiri
Peste 200 de sindicalisti bihoreni au protestat joi, 9 noiembrie, in fata Prefecturii Bihor, nemultimiti de schimbarile fiscale care ar urma sa intre in vigoare de la ianuarie 2018. Ei au cerut demisia Guvernului Tudose. "Protestam fata de transformarea cetatenilor romani in cobai ale unor masuri fiscale care nu au fost testate nicaieri in lume. Prin trecerea tuturor contributiilor sociale de la angajator la angajat din 1 ianuarie 2018, singura obligatie a patronatelor va fi sa plateasca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.