Vlad Lazar, olimpicul oradean care a lasat America pentru un job si o facultate in Cluj. "Nicio alegere nu e fara cale de intoarcere"

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 11:22
284 citiri
In urma cu mai bine de cinci ani, a ales sa urmeze cel mai bun Colegiu din Bihor, deoarece a reprezentat liceul perfect din punct de vedere al calitatii invatamantului si al posibilitatilor de participare la activitatile extracurriculare . Pentru olimpicul Vlad Lazar, Colegiul National "Emanuil Gojdu" a fost echilibrul perfect intre viata sociala, sport, dezbateri si educatie. Absolvent al colegiului oradean, in 2013, Vlad a respirat, un an, si aerul Americii. Admis la California Institute of ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.