Ce-a mai ramas? Fostul fotoreporter al Crisanei, Nicolae Mesesan, a expus imagini cu vechile intreprinderi oradene (FOTO)

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 14:19
47 citiri
O mana de oradeni s-au adunat, joi seara, la galeria de arta fotografica Ovi D. Pop din ERA Park, la vernisajul expozitiei "Oradea in epoca de aur (I)".

Pe simeze au fost agatate zeci de imagini surprinse in oras in perioada comunista de fostul fotoreporter al ziarului Crisana, Nicolae Mesesan. Cele mai multe dintre imagini reprezinta fostele intreprinderi oradene, precum Sinteza, Alumina, Crisana ori Infratirea. De altfel, insiruirea acestor foste fabrici i-a facut pe unii dintre prietenii si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.