Crisul teraselor: Peisajul localurilor din oras se imbogateste de anul acesta cu noi terase, amenajate pe malurile Crisului Repede (FOTO)

Sambata, 26 Martie 2016, ora 15:01
242 citiri
Va place sa ascultati susurul apei in timp ce va savurati cafeaua? Inseamna ca puteti deveni unul din clientii localurilor ce urmeaza sa se deschida pe malurile Crisului Repede.

Fosta Casa a Pompelor, din aval de Podul Dacia, este in plina transformare ca terasa, lucrarea fiind comandata de Lotus Center, in timp ce, vizavi, restaurantul Crinul Alb a primit aprobare sa-si amenajeze o terasa supraetajata. Mai la vale, cofetaria Bacio Dolce va incepe si ea lucrarile la o terasa intre Sinagoga ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.