Festival fara cantec: Concertele de la Festivalul Tineretului, inclusiv cel al formatiei Semnal M, nu s-au mai tinut dupa o teapa a firmei organizatoare (FOTO)

Duminica, 26 Iulie 2015, ora 00:30
28 citiri
Festivalul Tineretului, nume pe care firma Bevidam Events din Cluj l-a dat unui eveniment care are loc in perioada 24-26 iulie in Parcul Balcescu, se dovedeste a fi un esec.

Fara sunet

Dupa ce prima zi a festivalului a decurs - spun participantii - fara probleme, sambata, toate concertele programate sa aiba loc pe scena din parc au fost anulate. La scurt timp dupa ce si-a instalat echipamentele si a facut probele de sunet cu artistii, firma de sonorizare din Arad, contractata de organizatori, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.