In ciuda ploii: Turistii din Vartop au facut o hora cu Daniela Gyorfi si au aplaudat spectaculoasa coborare cu torte a salvamontistilor (FOTO/VIDEO)

Duminica, 05 Februarie 2017, ora 02:16
62 citiri
Desi la Vartop pare ca au loc, mai degraba, serbarile ploii, nu ale zapezii, turistii nu s-au dat batuti, sambata seara, cand pe scena de la partia Piatra Graitoare au urcat cunoscutele vedete Daniela Gyorfi si Lidia Buble.

Premiantii serbarilor

Distractia a inceput la ora 17, cu premierea sportivilor castigatori ai concursurilor de schi si snowboard care au avut loc sambata dimineata. Cu ajutorul sponsorilor, organizatorii au premiat concurentii pe categorii de varsta, astfel ca 15 sportivi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.