In mintea lui Leonardo: Nu uitati de expozitia "masinilor" gandite de marele Leonardo da Vinci cu mult inaintea vremii lor!

Sambata, 24 Martie 2018, ora 10:35
39 citiri
Noul sediu al Muzeului Tarii Crisurilor e plin cu inventii. Prima expozitie de anvergura gazduita in fosta Comenduire a Garnizoanei Oradea este dedicata "masinilor" lui Leonardo da Vinci, artist si savant vizionar, care in urma cu mai bine de 500 de ani a proiectat primele modele de tancuri, deltaplane, parasute, reflectoare, ba chiar si un autovehicul.

Expozitia a fost adusa tocmai din Florenta, orasul in care autorul inegalabilelor "Mona Lisa" si "Cina cea de Taina" a trait si creat, lasand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.