Licitatia Oualor Gigant la Lotus: 19.000 de lei pentru dotarea Centrului de Cardiologie Interventionala de la Spitalul Judetean (FOTO)

Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 11:09
109 citiri
Cea de-a sasea editie a campaniei Oualor Gigant a strans doar 19.000 de lei, la licitatia desfasurata joi, la Cinema Palace, de Fundatia Pro Valoare in colaborare cu Lotus Center.

"Licitatia celor 12 oua, confectionate pe cheltuiala companiilor si institutiilor publice bihorene, a avut ca obiectiv strangerea de fonduri pentru dotarea cu aparatura a Centrului de Cardiologie Interventionala, de la Spitalul Judetean Oradea", a anuntat, din partea organizatorilor, Beatrice Szuhai, reprezentant ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.