Pe bita, dar nu cu stomacul gol: Peste 130 de bihoreni au pedalat intre 3 biserici de lemn si s-au desfatat cu bunataturi de la tara (FOTO)

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 09:30
44 citiri
Cea de-a doua editie a evenimentului "Redescoperim Bihorul pe bicicleta - Biserici de lemn" a fost, la fel ca prima, una de succes. Peste 130 de biciclisti au pedalat, in weekend, pe un traseu lung de 34 de kilometri, au vizitat 3 biserici de lemn (Biserica de lemn "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe" din Luncsoara, Biserica de lemn "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" din Gheghie si Biserica de lemn "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" din Josani) si s-au desfatat cu felurite mancaruri si deserturi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.