Serbarile Zapezii 2017: Ploaia si ceata ii tin pe turisti departe de partie, dar organizatorii promit ca distractia continua (FOTO/VIDEO)

Sambata, 04 Februarie 2017, ora 16:25
35 citiri
La Vartop este in toi, in acest weekend, editia 2017 a Serbarilor Zapezii. Desi in satul de vacanta nu se mai gaseste nicio camera libera, turistii n-au noroc de vreme buna.

Sambata a pornit o ploaie deasa si, colac peste pupaza, peste sat si peste partia Piatra Graitoare s-a lasat si o ceata deasa. Astfel, putini sunt turistii care se incumeta sa schieze, cei mai multi refugiindu-se in pensiuni si hoteluri. Nici comerciantii nu se lauda cu vanzarile. Au etalat pe tarabe de la jucarii la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.