"Soldati ai terebentinei". Viata rockerilor din Oradea anilor '90, in cea de-a treia carte semnata de scriitorul Razvan Coloja (FOTO)

Duminica, 26 Aprilie 2015, ora 12:14
85 citiri
Scriitorul oradean Razvan T. Coloja si-a lansat, sambata, la Galeria de Arte Vizuale, cea de-a treia carte, "Soldati ai terebentinei", care surprinde viata comunitatii de rockeri din Oradea la inceputul anilor '90, cu toate partile ei.

"La vremea respectiva, in Oradea nu stiu daca eram in total vreo 40-50 de rockeri... In mod paradoxal, cred ca erau vreo 3 rockoteci care functionau. Si era interesant. Ne stiam toti pe nume si era, asa, o fraternitate intre noi. Daca unul voia o tigara, de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.