Targ de activitati extrascolare, la ERA Park: Afla unde poti face cursuri de arta sau sport si cum sa te dezvolti in cariera!

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 15:53
74 citiri
ERA Park sarbatoreste noul an scolar in stilul sau, aducand, in incinta centrului comercial, cel mai mare targ de activitati extrascolare din Oradea.

Evenimentul se va desfasura sambata si duminica, 26, respectiv 27 septembrie, intre orele 10 si 20, si va aduce in fata vizitatorilor o serie de demonstratii si ore deschise.

Programul este unul foarte dens, nu mai putin de 35 de organizatii anuntandu-si prezenta la targ. Astfel, vizitatorii vor putea afla, de pilda, unde pot face un anumit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.