Atacanta noastra: Crescuta in Ungaria, handbalista Gabriella Szucs, membra in echipa nationala, considera Oradea casa sa (FOTO)

Luni, 12 Iunie 2017, ora 12:02
56 citiri
Arena Antonio Alexe s-a colorat in rosu, galben si albastru, vinerea trecuta, la meciul de handbal feminin intre nationalele Romaniei si Austriei, contand pentru calificarea la Campionatul Mondial. Suporterii tricolorelor au umplut sala, dornici sa le vada aievea pe sportivele care fac faima tarii, asistand la o victorie pe deplin meritata.

Dintre toate, una a fost totusi mai fericita decat celelalte, pentru ca a castigat acasa. Jucatoare cu dubla cetatenie, romana si ungara, Gabriella Szucs ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.