Aur si bronz pentru Romania la Europenele de Futnet. Salontanul Georgel Bobis a devenit campion continental in Slovacia (FOTO)

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 15:33
80 citiri
Sportivii romani au participat la trei probe si au cucerit trei medalii la intrecerile Campionatului European de Futnet gazduit de orasul slovac Humenne in perioada 13-15 noiembrie. Cel mai bun jucator de simplu din Europa a fost desemnat salontanul Georgel Bobis (foto).

Desi aparut recent in peisajul sportiv romanesc, futnetul a devenit in scurt timp foarte popular, avand la baza regulile jocului cunoscut sub denumirea de tenis cu piciorul, labtenis (in Transilvania) ori fotbal-tenis. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.