Baschetbalistii au castigat primul meci cu BC Mures. Vedeta: Dillon, care a inscris din cealalta jumatate de teren, in ultima secunda (FOTO/VIDEO)

Miercuri, 14 Mai 2014, ora 00:28
58 citiri
Baschetbalistii oradeni au pasit cu dreptul in seria jocurilor cu BC Mures Tg. Mures, din cadrul semifinalelor campionatului Ligii Nationale. Elevii antrenorului Cristian Achim s-au impus marti seara, la o diferenta de 6 puncte, cu scorul de 80-74, in prima partida din cele doua programate la Oradea, in Arena "Antonio Alexe", in compania muresenilor.
Dupa un inceput fulminant, in care suporterii au aruncat cu role de hartie, jocul, foarte spectaculos si gustat de public, a inceput cu primele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.