CS Crisul a obtinut 13 clasari pe podium la etapa regionala a Campionatului National de inot pentru cadeti. Cele mai bune rezultate: Huszar Ingrid (FOTO)

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 13:55
25 citiri
Tinerii inotatori de la CS Crisul Oradea s-au situat de 13 ori pe podium la intrecerile etapei regionale din cadrul Campionatului National pentru cadeti (12-14 ani), desfasurate in weekend la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

12 dintre medalii au fost obtinute de sportivii Huszar Ingrid, Mihnea Dascalescu si Sebastian Buzlea, iar cea de-a 13-a medalie - de sportiva Papp Zselyke.

Competitia, organizata de CS Crisul Oradea, DJST Bihor si CSM Oradea, a reunit la start 200 de sportivi de la 24 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.