CSM Digi s-a impus la penalty-uri cu 11-10 in fata Stelei si a dus finala campionatului Superligii Nationale de polo in meciul decisiv!

Marti, 24 Mai 2016, ora 22:50
51 citiri
Poloistii de la CSM Digi Oradea au reusit sa egaleze raportul intalnirilor directe din finala campionatului Superligii Nationale, editia 2015-2016, cu Steaua, dupa ce mati seara au reusit sa se impuna, in urma loviturilor de departajare de la 5 metri, in cel de-al patrulea joc al finalei.

Disputat la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu in fata unui public numeros, care si-a incurajat frenetic favoritii, in special pe final de joc, meciul a consemnat scorul final 11-10 pentru CSM Digi, dupa ce la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.