FC Bihor Legenda 1902 a incheiat turul de campionat pe primul loc in Seria I a Ligii a V-a, cu o linie de clasament aproape perfecta!

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 20:21
86 citiri
Formatia FC Bihor Legenda 1902 a incheiat turul de campionat al Seriei I din Liga a V-a la fotbal pe primul loc, dupa ce s-a impus in ultimele doua jocuri cu scorul de 1-0, pe teren propriu, in derby-ul cu Minerul Suncuius si cu acelasi scor, in deplasare, cu Viitorul Popesti, intr-o partida care a ramas restanta din etapa a XII-a.

Meciul de la Popesti, desfasurat duminica, a fost decis de jucatorii noii echipe a FC Bihorului in minutul 75, cand Bogdan Chira a marcat unicul gol al confruntarii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.