Rezultate foarte bune pentru dansatorii oradeni de la "Unique Dance Studio" la Concursul International "Bucharest Dance Festival 2017"

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 14:45
65 citiri
Scoala de dansuri Hip - Hop "Unique Dance Studio" Oradea a incheiat cu un nou succes anul 2017 de concursuri si campionate. Pe 19 noiembrie, oradenii au participat la Concursul International "Bucharest Dance Festival 2017", competitie ce a fost organizata la Sala Polivalenta din Capitala, la care au participat peste 2000 de dansatori atat din Romania, cat si din strainatate.

Trupele de dans din cadrul "Unique Dance Studio" au reusit sa faca din nou "un spectacol de neuitat pentru membrii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.